ACORD ENTRE EL CLUB ESPORTIU LAIETA I ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

El Club Esportiu Laietà ha establert un acord exclusiu amb ASSISTÈNCIA SANITÀRIA de la mà de TOTAL BROKERS (corredors d’assegurances especialistes en assegurances col·lectives de salut) per oferir als seus socis i als seus familiars directes una cobertura asseguradora millorada amb preus competitius. Aquesta col·laboració es tradueix en una oferta exclusiva que representa un estalvi del 20% respecte a les tarifes individuals, proporcionant així un accés més assequible a una àmplia xarxa de professionals mèdics i centres sanitaris de primera línia. La pòlissa s'adapta a les necessitats de cada família, garantint un servei de qualitat superior en tot moment.

Aquesta oferta, vigent per a contractacions que s'efectuïn amb efectes de 1 de juliol, es realitza sense períodes de carència, facilitant una integració immediata i completa dels beneficis. Els avantatges són nombrosos: incloent el servei especial d'ASSISTÈNCIA SANITÀRIA Assisport-Centre de Medicina de l'Esport, el que representa cobertura ampliada en àrees clau com la medicina esportiva i rehabilitació. ASSISTÈNCIA SANITÀRIA és la companyia més ben valorada segons el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

TARIFES DE PRIMES PER EDATS PER A L'ANY 2024

TRAM D'EDAT PRIMA 2024
Fins els 19 anys 53,79€/mes
De 20 a 39 anys 58,74€/mes
De 40 a 59 anys 76,30€/mes


CLIKA AL LOGO PER ALS DETALLS DE L'OFERTA

Logo ASC

FORMULARIS DE SOL.LICITUD

ASC-SOL.LICITUD

La contractació es fa totalment online a través d’aquest link, que serveix per facilitar les dades dels assegurats a contractar, i Assistencia Sanitaria us enviarà la sol·licitud per correu electrònic.

NOTA MOLT IMPORTANT

Per poder canviar de companyia asseguradora cal presentar la baixa 30 dies abans del venciment de la vostra actual pòlissa,
utilitzant el procediment que trobareu en aquest enllaç
i enviar la carta de baixa a la vostre actual companyia

En cas de dubte truqueu al tel: 933-456-733
o escribiu al email: miquelcornudella@totalbrokers.es
Avís Legal i Protecció de Dades